[page_title]

Een heel aantal verlovingskaarten heb ik al mogen ontwerpen in Ederveen e.o. Tijdens een ontspannen loveshoot zorg ik voor mooie foto’s voor jullie verlovingskaart. De verlovingskaart ontwerp ik geheel op maat naar jullie wensen. Het is immers een opstap naar de grote dag; jullie bruiloft. Uiteraard verzorg ik ook graag de bruidsfotografie op jullie trouwdag, evenals jullie trouwkaart. Ik neem hier de tijd voor maar zorg tegelijk dat alles ruim op tijd af is. Nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een verlovingskaartje op maat? Stuur me gerust een berichtje.

Recente blogs over mijn ontwerpen

Hieronder zie je mijn meest recente blogs van mijn ontwerpen in Ederveen e.o. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op.

[the_grid name=”cat_Blog Grid Ontwerp”]
[gem_icon_with_text icon_pack=”fontawesome” icon_size=”large” flow=”1″ centered=”1″ icon_fontawesome=”f041″]

Fotografie mogelijk op iedere locatie in Nederland.

[/gem_icon_with_text]
[gem_icon_with_text icon_pack=”fontawesome” icon_size=”large” centered=”1″ icon_fontawesome=”f118″]

100% tevredenheidsgarantie (ik ga door tot jij tevreden bent)

[/gem_icon_with_text]
[gem_icon_with_text icon_pack=”material” icon_size=”large” centered=”1″ icon_material=”f4dc”]

Gediplomeerde en professionele fotograaf

[/gem_icon_with_text]

Fotograferen en ontwerpen is mijn hobby en mijn werk. Mooier kan niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

[gem_button position=”center” style=”outline” size=”medium” text_weight=”thin” corner=”0″ border=”1″ icon_pack=”material” text=”NEEM CONTACT OP” link=”url:%2Fcontact%2F|||” icon_material=”f2af” text_color=”#000000″ hover_background_color=”#dedede” border_color=”#e91e63″]