Skip to main content

FAMILIEFOTOGRAFIE

BIJZONDER. DIERBAAR. FAMILIEFOTO'S

Je familie is je dierbaar. En daar ben je trots op. Tenminste, als ik voor mezelf spreek. De foto’s die doorgaans van families worden gemaakt verdienen een betere plek dan het geheugen van een mobiele telefoon. Toch? Foto’s van jouw prachtige familie verdienen een mooie plek op jullie schouw, boven de bank, in jullie slaapkamer, noem maar op…

En omdat de meeste families niet ieder jaar met elkaar op de foto gaan, kan de foto maar beter heel bijzonder worden. En dat is nou juist de reden waarom je voor familiefotografie bij Gerrieke.nl moet zijn.

NEEM CONTACT OP

BEKIJK MIJN FOTO'S

SPONTAAN. ONTSPANNEN. FAMILIEFOTOGRAFIE

Ik houd van fotograferen op mooie plekken in de natuur. Denk aan de Veluwe of de Gelderse Vallei. Of een andere mooie plek naar wens. Noem het familiefotografie op locatie. Jullie samenzijn leg ik op spontane wijze vast. Alles gaat heel gemakkelijk en bijna vanzelf. Sommige mensen heb ik achteraf zelfs weleens horen zeggen: “al heb ik nog zo’n hekel aan ‘op de foto moeten’, dit vond ik leuk”! Een fijne ontspannen sfeer, daar houd ik van.

En we gaan pas naar huis als we iedereen hebben gehad. Want natuurlijk bestaan families ook uit stelletjes die misschien graag samen op de foto willen. Of samen met je opa of oma, broer of zus of je ouders op de foto? Liever alleen? Geen probleem! Nu ik er toch ben maak ik de sessie graag (over)compleet. Samen leggen we mooie dierbare herinneringen vast.

GEDIPLOMEERD FOTOGRAAF

Kennis van zaken. Weet wat ik doe. Foto's van zeer hoge kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Jullie wensen, mijn werk. Altijd in overeenstemming met elkaar

OP ELKE LOCATIE MOGELIJK

Mijn fotografie kent geen grenzen. Ik ben overal beschikbaar!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Fotograferen is mijn hobby én mijn werk. Mooier kan ik het niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

NEEM CONTACT OP