Skip to main content

PORTRETFOTOGRAFIE

JIJ. HELEMAAL PERFECT OP DE FOTO

Een portret kan voor verschillende doelen geschoten worden. Vaak fotografeer ik portretten die wat zakelijker gericht zijn, maar toch informeel moeten overkomen. Denk aan hoe jij jezelf wilt presenteren op je eigen website, LinkedIn, je visitekaartje of je e-mailhandtekening. Hoe dat dan gaat?

Mannen nemen vaak een aantal stropdassen mee, een pak en wat casual kleding. De dames vanzelfsprekend een paar van hun mooiste outfits. Altijd leuk om tussendoor te wisselen. Zo krijg je een representatief beeld van jezelf.

BEKIJK MIJN FOTO'S

JOUW WENSEN. JOUW FOTO. MIJN DOEL

Waar we jouw foto’s maken, is mij om het even. Uitgangspunt is de locatie die jou het meest geschikt lijkt. Is dat op jouw eigen kantoor? Geen probleem, dan neem ik mijn mobiele studio mee en gaan we aan de slag! Bijna iedere locatie is mogelijk. Ook ken ik genoeg lieve meiden die hun vriend wilden verrassen met een leuke foto speciaal voor hem!

Persoonlijke portretten neem ik overigens ook altijd mee in een familiesessie, maar wil je alleen een lieve foto voor je vriend(in) laten maken? Dan kom ik gewoon langs en maken we wat leuke portretten! Een persoonlijkere verrassing bestaat er niet.

GEDIPLOMEERD FOTOGRAAF

Kennis van zaken. Weet wat ik doe. Foto's van zeer hoge kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Jullie wensen, mijn werk. Altijd in overeenstemming met elkaar

OP ELKE LOCATIE MOGELIJK

Mijn fotografie kent geen grenzen. Ik ben overal beschikbaar!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Fotograferen is mijn hobby én mijn werk. Mooier kan ik het niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

NEEM CONTACT OP