Portretfotografie

Een portret kan voor verschillende doelen geschoten worden. Vaak fotografeer ik portretten die wat zakelijker gericht zijn, maar toch informeel moeten overkomen. Denk aan hoe jij jezelf wilt presenteren op je eigen website, LinkedIn, je visitekaartje of je e-mailhandtekening. Hoe dat dan gaat? Mannen nemen vaak een aantal stropdassen mee, een pak en wat casual kleding. De dames vanzelfsprekend een paar van hun mooiste outfits.

Familiefotografie Veenendaal

Jouw ‘ik’ in een portretshoot

Waar we jouw foto’s maken, is mij om het even. Uitgangspunt is de locatie die jou het meest geschikt lijkt. Is dat op jouw eigen kantoor? Geen probleem, dan neem ik mijn mobiele studio mee en gaan we aan de slag! Bijna iedere locatie is mogelijk. Ook ken ik genoeg lieve meiden die hun vriend wilden verrassen met een leuke foto speciaal voor hem! Persoonlijke portretten neem ik overigens ook altijd mee in een familiesessie, maar wil je alleen een lieve foto voor je vriend(in) laten maken? Dan kom ik gewoon langs en maken we wat leuke portretten! Een persoonlijkere verrassing bestaat er niet.

Laatste portretfotografie blogs

Hieronder zie je mijn meest recente blogs. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op.

Fotografie mogelijk op iedere locatie in Nederland.

100% tevredenheidsgarantie (ik ga door tot jij tevreden bent)

Gediplomeerde en professionele fotograaf

Fotograferen is mijn hobby en mijn werk. Mooier kan niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!