Skip to main content

VERLOVINGSKAARTEN

VERLOOFD! WIJ GAAN TROUWEN

“Hij vroeg het! En ik heb ja gezegd!” Gefeliciteerd! Jullie gaan met elkaar trouwen en zijn verloofd met elkaar! Het trouwfeest zelf vergt nog wat aan planning, maar je kan vast niet wachten tot die dag daar ein-de-lijk is. Zodra jullie weten wanneer en waar de bruiloft is, moet iedereen dit heuglijke nieuws natuurlijk zo snel mogelijk weten. Nou ja, iedereen… Jullie weten vast wel wie er wel en niet mogen komen. Natuurlijk niet via een onpersoonlijke e-mail, maar sfeervol via de post!

Maar goed, er is dan er wel een verlovingskaart nodig. Een hele speciale. Een verlovingskaart die past bij wie jullie zijn. Een verlovingskaart… Tsjah, die schud je zelf niet zomaar even uit je mouw.

BEKIJK MIJN FOTO'S

SPECIAAL. JULLIE VERLOVINGSKAART

Misschien heb je al iets in je hoofd, misschien ook niet. In allebei de gevallen help ik jullie graag om de perfecte kaart voor jullie verloving te ontwerpen. Vraag je je af hoe? “Wordt het wel echt zoals ik het voor ogen zie”? Het antwoord is: ja, altijd. Ik zal uitleggen hoe ik dit samen met jullie doe. We maken een afspraak voor een kop koffie om een goed beeld van jullie wensen te krijgen.

Voorbeelden, quotes, knipsel… Neem het allemaal mee. Hoe meer ik weet over jullie, hoe beter. Met jullie input ga ik vervolgens aan de slag en voordat jullie het weten staat er een mooi concept. Die gebruiken we dan als basis en daar gaan we net zolang mee aan de slag totdat de kaart perfect en persoonlijk is. Eigenlijk heel simpel. Als we samenwerken tenminste!

GEDIPLOMEERD FOTOGRAAF

Kennis van zaken. Weet wat ik doe. Foto's van zeer hoge kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Jullie wensen, mijn werk. Altijd in overeenstemming met elkaar

OP ELKE LOCATIE MOGELIJK

Mijn fotografie kent geen grenzen. Ik ben overal beschikbaar!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Fotograferen is mijn hobby én mijn werk. Mooier kan ik het niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

NEEM CONTACT OP