Skip to main content

ACHTER DE LENS

Gepassioneerd. Spontaan.

Door de lens kan ik jullie natuurlijk goed bekijken als ik jullie fotografeer, maar ben ik niet zo goed zichtbaar! Hier krijg je een klein beetje een idee waar ik van hou. Liefde voor ijsjes, voor thee, voor mijn man en zoontjes, de schoonheid van rijp in de natuur, bloemen, water, sneeuw, niet te vergeten: vetplanten, het liefst in de miniversie. En ik hou ook van dingen waar bijna iedereen wel van houdt: vakantie, mooi weer, feest en natuurlijk chocola (die durf ik hier niet op plek 1 te typen, want oeps!)

Eigenlijk houd ik van heel veel dingen en van veel verschillende soorten mensen! En dat is maar goed ook, want mensen, die wil ik het liefst voor mijn lens hebben. Jou binnenkort ook, als het kan! Laat het me weten!

Creatief. Professioneel.

Mensen zeggen vaak dat ik op ga in het gezelschap. De gasten zien mij wel, maar overheersen doe ik niet. En dat zie ik als een compliment! In mijn ogen een belangrijke voorwaarde om echte en pure foto’s te kunnen maken. Ook hoor ik achteraf vaak dat de fotosessies als erg ontspannen worden ervaren. Tijdens het fotograferen merk ik dat ook. Dat is maar goed ook, want de definitieve foto’s zijn daar altijd een direct product van.

Oké, genoeg over mij. Ik ben nu benieuwd naar jou. En vooral naar het verhaal dat je wilt laten fotograferen. Zullen we eens kennismaken?

GEDIPLOMEERD FOTOGRAAF

Kennis van zaken. Weet wat ik doe. Foto's van zeer hoge kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Jullie wensen, mijn werk. Altijd in overeenstemming met elkaar

OP ELKE LOCATIE MOGELIJK

Mijn fotografie kent geen grenzen. Ik ben overal beschikbaar!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Fotograferen is mijn hobby én mijn werk. Mooier kan ik het niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

NEEM CONTACT OP