Bruidsfotografie

Feest! En niet zomaar een feestje, je gaat trouwen met je lief! In de loop der jaren heb ik al veel bruiloften mogen fotograferen. Stuk voor stuk bijzondere dagen. Een dag waar je altijd – althans dat hoop ik – met een fijn gevoel op terugblikt. Een terugkijk die nóg meer tot de verbeelding spreekt als er foto’s zijn gemaakt door een fotograaf. Daar zitten ook momenten tussen die jullie nog niet hebben gezien. Want er gebeurt veel op zo’n dag. Mooie momenten tussen jullie, maar ook onvergetelijke momenten van en met jullie gasten. Bruidsfotografie op en top, daarvoor kun je bij mij terecht.

Familiefotografie Veenendaal

Mooiste herinneringen van jullie bruiloft

Werkwijze
En hoelang jullie willen dat ik foto’s kom maken is aan jullie zelf. Vaak begin ik ‘s ochtends tijdens de make-up van de bruid en doe dat tot aan het einde van de kerkdienst. Maar ik kan zolang blijven als jullie willen. Het is tenslotte jullie dag! Alle gemaakte foto’s bewerk ik vervolgens en bundel ik in een album. Zo heb je de mooiste herinneringen direct bij de hand!Tijdens jullie mooiste dag ga ik als fotograaf op in het gezelschap. Je zult mij wel zien, maar ik overheers niet. Zo schiet ik natuurlijke en spontane foto’s die het moment in 1 blik duidelijk maken. Heerlijk om later op terug te blikken!

Trouwens, om jullie gasten naderhand te bedanken, ontwerp ik ook altijd een bedankkaartje. Geheel in de stijl van jullie trouwkaart. En mocht je ook nog op zoek zijn naar een trouwkaart, ook die maak ik geheel naar jullie wensen.

Laatste bruidsfotografie blogs

Hieronder zie je mijn meest recente blogs. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op.

Fotografie mogelijk op iedere locatie in Nederland.

100% tevredenheidsgarantie (ik ga door tot jij tevreden bent)

Gediplomeerde en professionele fotograaf

Fotograferen is mijn hobby en mijn werk. Mooier kan niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!