Fotografie

Een fotograaf werkt terwijl ‘ie één wordt met de omgeving. Is er wel. Maar valt niet te veel op. Laat mensen lekker zichzelf zijn. Kan mensen laten lachen. Voelt emotie in de lucht hangen. Weet hoe de camera dit kan vangen. Slaat (of schiet) vervolgens toe als het moment het juiste is. Dat ene moment. Dat ene moment bepaald of het zomaar een foto is of juist die ene foto is die zoveel herinneringen ophaalt. Die ene foto. Daar is ‘ie continu naar op jacht. Zo vaak mogelijk en zo veel mogelijk.

Die ‘ie is in dit geval Gerrieke. En dat ben ik! Een fotograaf uit Veenendaal. Ik maak graag die ene foto voor jullie, keer op keer. Wie ik precies ben, dat lees je bij “over mij”. Ik kan wel verklappen dat ik ervan houd om mensen te fotograferen. Vaak in groepsverband, bijvoorbeeld tijdens een bruiloft, een familiesessie of op school. Maar ik fotografeer mensen ook individueel. Ook als ze heel klein zijn! Wat dacht je van een fotosessie van jullie baby? Of je liefste verrassen met een mooie portretfoto van jezelf? Een herinnering voor altijd!

Mensen zeggen vaak dat ik op ga in het gezelschap. De gasten zien mij wel, maar overheersen doe ik niet. En dat zie ik als een compliment! In mijn ogen een belangrijke voorwaarde om echte en pure foto’s te kunnen maken. Ook hoor ik achteraf vaak dat de fotosessies als erg ontspannen worden ervaren. Tijdens het fotograferen merk ik dat ook. Dat is maar goed ook, want de definitieve foto’s zijn daar altijd een direct product van.

Oké, genoeg over mij. Ik ben nu benieuwd naar jou. En vooral naar het verhaal dat je wilt laten fotograferen. Zullen we eens kennismaken?

Laatste fotografie blogs

Hieronder zie je mijn meest recente blogs van fotoshoots. Bekijk mijn meest recente foto’s. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op.

Fotografie mogelijk op iedere locatie in Nederland.

100% tevredenheidsgarantie (ik ga door tot jij tevreden bent)

Gediplomeerde en professionele fotograaf

Fotograferen is mijn hobby en mijn werk. Mooier kan niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!