Skip to main content

GEBOORTEKAARTJES

LANG GEWACHT. KLEIN WONDER.

Gaaaf, jullie hebben een kleine gekregen! Gefeliciteerd!! Is het gezond? Jongen of een meisje? Welke naam hebben jullie bedacht? Wanneer kunnen we komen kijken?

Wat een vragen om te beantwoorden als je net moeder bent… Daar ben je veel te moe voor! Maar jullie willen het de wereld wel graag vertellen. Tuurlijk! Jullie allergrootste trots! Een kaartje is zoo leuk om te sturen. Het liefst een zo origineel mogelijk geboortekaartje, toch!? Zo eentje die helemaal bij jullie gezinnetje past. Ik ben graag degene die het verhaal over jullie kleine wondertje wil verspreiden. Via de post. Een schitterende persoonlijke kaart op maat die precies is zoals jullie willen.

BEKIJK MIJN FOTO'S

UNIEK ONTWERP. GEBOORTEKAARTJE OP MAAT

Alle mama’s en papa’s die een kindje krijgen (of al hebben gekregen) help ik graag met het ontwerpen van een persoonlijk geboortekaartje. Ik snap dat jullie druk en moe zijn, dus ik vind het geen probleem om langs te komen. Jullie hebben vast al wel in gedachten hoe jullie perfecte kaartje er ongeveer ziet. Dat is prima! Vertel mij dan ook gelijk even welke kleurtjes, lettertypes, diertjes of andere dingetjes jullie knus vinden, dan doe ik een voorzet.

Samen stoeien we (figuurlijk) vervolgens wat… En voor je het weet is daar het perfecte geboortekaartje. Klaar om gedrukt te worden.
En omdat ik dit al veel vaker heb gedaan, weet ik ook een goede drukkerij. Desgewenst kan ik de kaartjes ook gelijk voor jullie laten drukken. Zo hoeven jullie je over het geboortekaartje geen zorgen meer te maken. Als moeder weet ik hoe graag je het kaartje perfect wilt hebben.

GEDIPLOMEERD FOTOGRAAF

Kennis van zaken. Weet wat ik doe. Foto's van zeer hoge kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Jullie wensen, mijn werk. Altijd in overeenstemming met elkaar

OP ELKE LOCATIE MOGELIJK

Mijn fotografie kent geen grenzen. Ik ben overal beschikbaar!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Fotograferen is mijn hobby én mijn werk. Mooier kan ik het niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

NEEM CONTACT OP