Skip to main content

BABYFOTOGRAFIE

BIJZONDERE MOMENTEN; PRIL BEGIN

Wat leuk! Een kleine! En wat zijn al die lieve lachjes, schattige bekkies en aandoenlijke koppies toch om op te eten. Die wil je het liefst voor altijd bij je houden, want de eerste periode gaat razendsnel aan je voorbij. Daarom leg ik die bijzondere momenten voor veel ouders vast, zodat ze ook later nog lang genieten van “hun kleine”.

Hoe oud je baby is maakt niet uit. Vaak fotografeer ik baby’s wanneer ze 1 of 2 weken oud zijn. Dit is de periode die eigenlijk het leukst is voor het laten maken van babyfoto’s.

BEKIJK MIJN FOTO'S

PUUR. VERTROUWD. JULLIE BABY.

Jullie baby fotografeer ik het liefst in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. In of rond jullie huis bijvoorbeeld. De leukste foto’s maak ik als jullie baby lekker vrolijk is. Maar baby’s zijn (gelukkig maar) altijd lekker zichzelf… Voelt jullie baby zich toch niet zo fijn? Geen probleem, dan kom ik een volgende keer gewoon terug.

Ik houd overigens niet zo van allerlei poespas met mutsjes en verkleedpartijtjes. Pure foto’s met echte poses vind ik het mooist worden. Voor de zekerheid neem ik altijd wat kleedjes mee, maar jullie eigen spulletjes kunnen we ook prima gebruiken! Het gaat tenslotte om jullie herinnering!

GEDIPLOMEERD FOTOGRAAF

Kennis van zaken. Weet wat ik doe. Foto's van zeer hoge kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Jullie wensen, mijn werk. Altijd in overeenstemming met elkaar

OP ELKE LOCATIE MOGELIJK

Mijn fotografie kent geen grenzen. Ik ben overal beschikbaar!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Fotograferen is mijn hobby én mijn werk. Mooier kan ik het niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

NEEM CONTACT OP