Skip to main content

TROUWKAARTEN

MOOISTE DAG; PERSOONLIJK ONTWERP

Dames, de mooiste dag van je leven zit eraan te komen! En ja. Heren, voor jullie ook! Let maar op. Deze prachtige en bijzondere dag moet natuurlijk ingeleid worden met een mooie trouwkaart. Trouwnieuws moet zo snel mogelijk de wereld in. Maar wel met een persoonlijk ontwerp dat helemaal bij jullie past. En bij jullie achtergrond.

Een persoonlijke trouwkaart om al jullie lieve familieleden en vrienden uit te nodigen voor de kerkdienst in. Daar gaan we voor. En natuurlijk voor het feestje daarna! Want dat is het!

BEKIJK MIJN FOTO'S

DE PERFECTE TROUWKAART

Ik vind het overigens ook een feestje om jullie te helpen met het ontwerpen van een trouwkaart. Met mijn eigen achtergrond en ervaring kan ik vast en zeker een mooie trouwkaart voor jullie ontwerpen. Vertel mij gewoon jullie ideeën en wensen, dan maak ik een opzet voor jullie. Samen gaan we hier dan mee aan de slag. Net zo lang tot we de perfecte trouwkaart hebben. En wees niet bang: vaak gaat dit sneller dan je denkt

Mocht je nou ook hulp willen hebben met het drukken van de kaarten, dan kan ik daar ook mee helpen. In de loop der jaren al heel wat trouwkaarten mogen ontwerpen en laten drukken, dus ook voor jullie zal ik contact opnemen met mijn vertrouwde drukkerij. Die stelt mij nooit teleur. En dus jullie ook niet!

GEDIPLOMEERD FOTOGRAAF

Kennis van zaken. Weet wat ik doe. Foto's van zeer hoge kwaliteit.

100% TEVREDENHEID

Jullie wensen, mijn werk. Altijd in overeenstemming met elkaar

OP ELKE LOCATIE MOGELIJK

Mijn fotografie kent geen grenzen. Ik ben overal beschikbaar!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Fotograferen is mijn hobby én mijn werk. Mooier kan ik het niet zou je zeggen. Ben jij op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of familiedag? Of een geboortekaartje of trouwkaart op maat? Neem dan snel contact met mij op!

NEEM CONTACT OP