Ontwerp

Naast fotografie ontwerp ik graag verschillende kaartjes. Heb je een leuk idee in gedachte, maar krijg je die maar niet “op papier”? Samen krijgen we het voor elkaar! Vertel mij wat je in gedachte hebt, dan maak ik een ontwerp van jouw gedachten. Binnen de kortste keren hebben we een kaart die precies is zoals jij wilde!

Het ontwerpen van een kaart is een creatief proces. Net als het schieten van die perfecte foto. Al jouw wensen probeer ik daarin te verwerken. Net zolang totdat we een perfecte kaart hebben, passend bij jouw wensen. Verwacht dus geen standaard ontwerpen en kaartjes.  Verwacht wel een ontwerp met een geheel eigen stijl, helemaal passend bij jou. Compleet met een uniek lettertype, een eigenzinnige opmaak en een waanzinnige foto. Het liefst wel een foto die ik geschoten heb… Dat wel natuurlijk!

Heb je liever geen foto? Dat is ook goed. Er is veel goed, zolang ik jou maar verblijd met een ontwerp wat je fantastisch vindt. Dan ben ik ook een blij mens!

Je kan bij mij terecht voor geboortekaartjes, trouwkaarten en verlovingskaarten. Die vind ik het leukst. Mocht je een ander kaartje ontworpen willen hebben, dan denk ik hier ook graag in mee. Neem dus gewoon contact met mij op!

Wil je ook prachtige foto’s van jouw kersverse baby?
Neem dan snel contact met mij op!