Bruidsfotografie Cors en Colinda

prachtige bruiloft in Ederveen

 

Gisteren haalden Cors en Colinda hun trouwalbum op, dus het is tijd voor een blog van hun foto’s. Ik begon op hun dag in september in Ederveen, eerst wat foto’s bij Cors thuis en daarna haalde de bruidegom zijn bruid op, bij haar ouderlijk huis in Ederveen. We maakten de bruidsreportage bij Kasteel Hoekelum in Bennekom, we maakten een paar foto’s in de tuin bij Cors thuis en… daar komt het: we fotografeerden nog even in de studio. Dat wilde ik al zo lang doen! En de dag voor de bruiloft van Cors en Colinda had ik een portretsessie in de studio, dus het was een kleine moeite om mijn studio te laten staan en daar nog wat foto’s te maken met het bruidspaar! Hoe leuk is dat!?

Het was zo’n prachtige dag, mooi weer, gezellige (en gekke, sorry;)) gasten, de leukste kinderen, schattige ringendames en natuurlijk de onweerstaanbare taart!

Kijk mee en laat het me weten als ik ook de foto’s mag maken op jullie bruiloft! Lijkt me leuk!

Laat je reactie achter

Gerelateerde berichten