BLOG | Matthijs & Cornelieke

leuke septemberbruiloft in Veenendaal

Toen het nog mooi weer was, fotografeerde ik Matthijs en Cornelieke! Dat is dus al even geleden (ze vieren al bijna hun eerste huwelijksjubileum, maargoed: beter laat dan nooit​!) maar ik wilde toch graag nog wat foto’s laten zien. Normaal gesproken blog ik vaak de leukste foto’s van de reportage, maar nu heb ik wat leuke beelden uitgezocht van de hele dag! Voor de verandering! 😉

De ochtend begon voor mij in Veenendaal, waar ik de bruid fotografeerde terwijl ze zich klaar maakte.

Na de ontmoeting bij de bruid thuis, gingen we naar de ENKAfabriek in Ede voor de officiele reportage. Daar kwamen ook de 2 prachtige dames die bruidsmeisjes waren die dag.

Na de reportage kwamen we terug bij de familie, altijd een leuk moment als de daggasten het bruidspaar voor het eerst zien. Tijd voor cakejes en gezelligheid en daarna: … familiefoto’s! In het gemeentehuis van Veenendaal hadden we een heerlijk kindvriendelijke ceremonie onder toeziend oog van koning Willem-Alexander! 😉

Ik fotografeerde nog het begin van de kerkdienst in de Oude Kerk in Bennekom en toen was de dag voor mij voorbij. Een super leuke dag die voor mij eindigde als thuiswedstrijd.

Laat je reactie achter

Gerelateerde berichten